Om mig

Jeg hedder Lenette Sørensen og er din kørende frisør.
Jeg er især god til ældre mennesker –  derfor er jeg også tilknyttet mange plejercentre o.l. 

At være mobilfrisør – er mit drømmejob

Folk er altid glade når jeg klipper dem, det var den første sætning der slog mig da jeg blev spurgt hvorfor jeg var blevet mobil frisør.

Herefter blev jeg spurgt om – hvorfor fokus på ældreplejen?

Omsorg er en kæmpe mangelvare blandt de ældre – det er er en skam, for de ældre er skønne at være sammen med, de har nogle fantastiske historier og en inspirerende livserfaring. De har ofte tid – og den får de også hos mig.

Allerede som 20-årig startede jeg indenfor ældreplejen og ca. 10 år efter realiserede jeg min pigedrøm om at blive uddannet frisør. Efterfølgende har jeg arbejdet som deltidsfrisør sideløbende med job indenfor handicap og ældreplejen.  Det giver mig over  25 år erfaring som frisør for bl.a. ældre mennesker, og elsker mit job.

Disse to verdener er nu slået sammen til mit drømmejob

Så i dag har jeg mobil-frisøren.dk med udgangspunkt i Silkeborg, hvor jeg er hjemmefrisør for mine kunder. Jeg kommer både på plejecentre og direkte ud i de ældres hjem.    

Jeg ser frem til at komme og klippe dig og give dig en god og behagelig oplevelse.

Frisør Lenette Søresen

Et par små kunde fortællinger

Lilly

…når jeg kommer hjem til hende, så har hun altid bagt boller og når hun så sidder med permanentvæske i håret, så hygger med kaffe og boller mens vi venter (hjemmelavet marmelade). Når vi er færdig, vasker jeg op – dette er ikke en standart ydelse 😉

Grethe

…er jeg kommet hos i mange år, hos hende skulle jeg altid medbringe min hund (kun hos hende) som hun elskede – en sød dame som desværre ikke er hos os længere. Hendes datter har efterfølgende sagt at det var et højdepunkt når vi kom.

Tove

Er dement – men når jeg er der lyser hun op, vi får kaffe og hun er glad. Jeg koordinere alt med hendes datter Anette